Tamil Nadu Valisi RN Ravi, “Benim konumum bir güç konumu değil” diyor

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
Tamil Nadu Valisi RN Ravi, ulusal çıkarların onun tek ölçüsü olduğunu söyledi

Çennai:

Tamil Nadu Valisi RN Ravi Cumartesi günü burada yaptığı açıklamada, ulusal çıkarların onun tek ölçüsü olduğunu söyleyerek, valilik makamının bir iktidar konumu olmadığını yineledi.

Vali ayrıca, etkileşimleri sorulduğunda “çok işi” olmadığını söyledi. Raj Bhavan’da “Startup Entrepreneurs” ve kurumsal liderlerle yaptığı Cesaret Etmeyi Düşün etkileşim serisinin bir parçası olarak soruları yanıtladı.

Bir katılımcı “tükürüksüz Tamil Nadu/Hindistan hareketi” fikrini ortaya attığında ve vali “iktidarda” olduğu için Ravi’nin desteğini istediğinde, Ravi, Merkezin temiz bir Hindistan için planlarını özetledi.

Başbakan Narendra Modi’nin Swachh Bharat misyonu gibi girişimlere öncülük ettiğini, her ev projesi için tuvaletlerin yoğun ilgi gösteren çocuklar da dahil olmak üzere halkın katılımına tanık olduğunu söyledi.

Bu tür çabaların, genç neslin düşünme sürecinde bir değişikliğe yol açtığını söyleyerek, katılımcının arzuladığı değişikliğin gerçekleşeceğine olan güvenini dile getirdi.

Ravi, “Her şeyden önce, güçlü bir konumda olduğumu söyledin. Hiç gücüm yok. O (valilik) bir iktidar makamı değil.” Her şey katılımla ilgili, diye ekledi.

Ravi’nin geçen ay tutuklanan bakan V. Senthil Balaji’nin TN kabinesinden ihraç edilmesini beklemeye almasının ardından, kendisi ile DMK rejimi arasındaki söz savaşı son zamanlarda neredeyse sona erdi ve valinin “güç” hakkındaki yorumu bu Haberin Detaylarıa karşı geliyor.

Başka bir katılımcı, valilerin yapacak çok işi olduğu düşünüldüğünde, Ravi’nin neden bir Cesaret Etmek için Düşün dizisi fikrini ortaya attığını sorduğunda, vali, valilerin çok işi olduğuna dair bir efsane olduğunu söyledi. Etkinliklerde insanlar genellikle valiye teşekkür eder ve yoğun programına rağmen etkinliklere katılmak için zaman bulduğunu söylerler.

“Pek işim yok,” dedi Ravi gülümseyerek. “’Cesaret etmeyi düşün’ fikrini bilirsiniz; çünkü şahsen benim için tek bir dinim var ve o da benim ülkem. Başka bir şeyim yok ve ülkeme iyi bir şey geldiğinde, bir şey ya da birisi çıkıp birisi ya da bir şeyin benim düşmanım olduğu konusunda elimden gelenin en iyisini yapacağım ve bu benim tek şeyim, buna standart ya da ölçü diyebilirsin.” Raj Bhavan’daki Etkileşim, Cesaret Etmek İçin Düşün serisinin yedinci bölümüdür.

Haziran ayında, Senthil Balaji kolluk kuvvetleri tarafından iş karşılığı para dolandırıcılığından tutuklandı ve şu anda burada Merkez Hapishanede tutuluyor. Balaji, portföyü olmayan bir bakan olmaya devam ediyor.

(Başlık dışında, bu makale Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak yayın yoluyla yayınlanmıştır.)

Günün seçilmiş Habersu

Mamata Banerjee, Bengal kırsalındaki seçimlerde bir kadına saldırdığı iddiasıyla BJP’ye karşı