Shashi Taroor, Türkiye için Keralas'ın “yanlış yönlendirilmiş cömertliği” çarptı, CPM Reaction

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
Okuma

Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası kontrol edilir.

Kongre'den Shashi Tharoor, 2023 depreminden sonra Kerala Rs Türkiye'ye 10 crore yardımını eleştirdi ve Pakistan'a Hindistan'a karşı desteğini alıntıladı. CPM'den John Brittas devleti savundu ve Türkiye'de merkezi hükümetin desteğine dikkat çekti

Aynı zamanda Sindoor Operasyonu Merkezi'nin uluslararası halkla ilişkiler çalışmalarının bir parçası olan Kongre'den Shashi Taroor, Kerala hükümetini 2023 depremi sırasında Türkiye'deki yardımına dağıttı ve Ankara'nın İslamabad'a Hindistan'a karşı destek desteğini gösterdi.

Bay Tharoor, X'de Türkiye için Keralas RS 10 crore yardımı hakkında bir haber yayınladı ve Demokratik Cephenin solwing bölgesinin “yanlış yönlendirilmiş cömertliğini düşünmesi” gerektiğini söyledi.

“Kerala hükümeti, iki yıl sonra Türkiye'nin davranışını gördükten sonra yanlış yönlendirilmiş cömertliğini yansıtır! Wayanad'daki (sadece Kerala örneği almak için) bu on crore'yi çok daha iyi kullanabileceğinden bahsetmiyorum bile.”

BGBM'den John Brittas derhal cevap verdi ve Bay Tharoor Kerala'nın neden merkezi hükümet Türkiye'ye yardım elini uzattığında ve “seçici amneziye” atfettiğinde röportaj yaptığını söyledi.
“Shashi Tharoor için selamlar. Ama bu yorumlar seçici bir amnezinin belirtileridir”.

“Modi hükümetinin Türkiye'ye yardım etmek için Dost Operasyonunu başlattığını çok iyi bildiğinde Kerala'yı neden azaltmak zorunda olduğu gibi şaşırtıcı. Kerala Bashing haksız.”

Shashi Tharoor'a katıldı. Bununla birlikte, bu yorumlar seçici amnezi belirtileridir. Modi hükümetinin Türkiye'de Dost'u çalıştırmaya başladığını çok iyi bildiğinde Kerala'yı neden almak zorunda olduğu gibi şaşırtıcı. Kerala Bashing haksız. https://t.co/jgwvchnum2

– John Brittas (@Johnbrittas) 24 Mayıs 2025
Hindistan ile dört günlük silahlı çatışmada Pakistan için Türk yardımı, Akdeniz ulusuna karşı bir kamu ruh hali izledi. Sivil toplum, tercih edilen bir seyahat yeri olarak hemen azalttı. Tüccar dernekleri Türk mallarını ve Hindistan'da çalışan Türk formlarını boykot etti.