Malayalam aktris uçakta taciz iddiasında bulundu, şikayette bulundu

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
Malayalamlı bir aktris, bir erkek yolcunun tacizine ilişkin şikayette bulundu. (Temsilci)

Koçi:

Malayalamlı bir sinema oyuncusu, Kochi’ye giden Air India uçağında bir erkek yolcunun tacizine uğradığı iddiasıyla polise şikayette bulundu.

İddiaya göre olay Salı günü Mumbai’den kalkan uçuş sırasında meydana geldi.

Salı akşamı oyuncu, sosyal medya platformunda söz konusu yolcunun “sarhoş ve rahatsız edici” olduğunu iddia etti.

“Rahatsız edici olayı” ayrıntılarıyla anlatan bir Instagram gönderisinde havayolunun yer ofisinden ve uçuş ekibinden gelen yanıtın “hayal kırıklığı yarattığını” iddia etti. Kadın, hosteye rapor vermesine rağmen, yapılan tek şeyin kalkıştan kısa bir süre önce onu başka bir koltuğa taşımak olduğunu pişman etti.

Kochi havaalanına indikten sonra sorunun havaalanı ve havayolu yetkililerine bildirildiğini, onların da durumu oradaki polis yardım istasyonuna ilettiklerini söyledi.

Ayrıca yerel polise gönderilen ilgili e-posta şikayetinin bir kopyasını da Instagram sayfasında paylaştı.

Sarhoş yolcunun koltuğuna oturup hararetli bir tartışma yaptığını hatırladı. Ayrıca onu “uygunsuz fiziksel temas da dahil olmak üzere uygunsuz davranışlarla” suçladı.

“Olayı hemen uçuştaki hosteye bildirdim. Ancak tek önlem benim üç ya da dört sıra ilerideki orta koltuğa oturtulmamdı. Maalesef tacizci hakkında herhangi bir işlem yapılmadı” dedi.

Bu arada Nedumbassery polisi bugün kendilerinden bunun resmi şikayet olarak değerlendirilmesini talep eden bir e-posta aldıklarını söyledi.

“Konuyu araştırıyoruz. Olayla ilgili daha fazla ayrıntı almak için kendileriyle iletişime geçmeye çalışıyoruz. Ancak PTI haber ajansına konuşan bir yetkili, “Ancak henüz onları telefona alamadık” dedi.

Şu ana kadar herhangi bir vaka kaydedilmediğini ve temas kurulduktan sonra daha ileri adımlara karar verileceğini de sözlerine ekledi.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)