1.5 saatte ispanyolca öğrenmek mümkün mü ?

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
1.5 saatte temel ispanyolca öğrenmek isteyenler için harika bir fırsat !

Bu linke

İspanyolca öğrenmek için ;

1-İspanyolca kursunun ne kadar kısa vakitte ne kadar âlâ ispanyolca öğrettiğine odaklanın. Buraya kısıtlı vaktinizi en faal biçimde kullanmak için geliyorsunuz. Sizin için kriter, toplam ders saatinin uzunluğu olmasın.

2- Kursun ön izlemesinden; kursun tanıtımını ve fiyatsız dersleri izleyin. Sizin için uygun olanın hangisi olduğuna bu dersleri izledikten daha sonra karar verin.

3- Kursun aktüel olup olmadığını denetim edin.

4- Kursu veren kişinin kursu alanlarla etkileşiminin olup olmadığına bakın.

5- Kursu veren kişinin ispanyolca konusunda yetkinliğini denetim edin.

6- özetlemek gerekirse “Yeni Başlayanlar için 2 Dakika Temel İspanyolca” kursunu seçin.

niye ispanyolca öğrenmeliyim ?

Dünya üzerinde yaklaşık 500 milyon kişi ispanyolca konuşuyor,

Dünya üzerinde 20 ülkenin resmi lisanı ispanyolca,

Dünya üzerinde en epeyce konuşulan ikinci lisan ispanyolca,

Memleketler arası irtibatta en epey kullanılan ikinci lisan ispanyolca,

İnternet üzerinde en çok kullanılan üçüncü lisan ispanyolca

Radyoda dinlediğiniz modüller ispanyolca, dizilerde ve sinemalarda duyduğunuz lisan ispanyolca, sevdiğiniz sanatçı ispanyolca konuşuyor.

Netflix’de en sevdiğiniz diziler ispanyolca : La casa de papel, Seçkine, Narcos….

Hakikaten saymakla bitmez, ispanyolca aslında hayatımızın tam içerisinde bulunuyor.

Sizlerde ispanyolca’nın geleceğin lisanı olacağını fark etmişsiniz ki udemy de kurs arıyorsunuz.

niye bu ispanyolca kursunu seçmelisiniz ?

Türkiye’nin birinci ve tek ispanyolca eğitim sitesi ispanyol’u, 2003 yılında kurdum. Tam 19 yıldır ispanyol üzerinden ülkemizdeki ispanyolca tahsiline katkı sağlıyorum. Bu siteyi 2016 yılından bu güne kadar yaklaşık 1 milyon kişi ziyaret etti. Google’da ispanyolca yazdığınızda birinci sayfada (reklamları geçince) ispanyol’u bakılırsaceksiniz. 2010-2011 yılları içinde Meksika’da ziyaretçi araştırmacı olarak bakılırsav yaptım. Burada latin kültürüyle tanıştım. Latinlerin ispanyolcayı nasıl kullandığını gördüm. 2013 yılında Yeni Başlayanlar için Temel İspanyolca kitabını yayımladım. Bu kitap şu güne kadar 3 baskı yaptı. Dördüncü baskı 2022 yazında geliyor. Bu kitabın harika bir yardımcı kaynağı var : “ispanyolsozluk“. Bu kelamlık “Yeni Başlayanlar için Temel İspanyolca” kitabı ortasındaki tüm sözleri barındırıyor. 2015-2016 yılları içinde İspanya’da Carlos III Üniversitesinde ziyaretçi araştırmacı olarak nazaranv yaptım. İspanya’da ispanyolların kültürlerini öğrenmeye çalıştım. Elbet, ispanyolcayı nasıl konuştuklarına odaklandım.

Bu kurs içerisinde: kısa dersler nazaranceksiniz. Ders mühletini ortalama 2 dakikayı geçmeyecek biçimde ayarlamaya çalıştım. bakılırsaceğiniz derslerde işin özünden kopmamaya gereksiz detaylara girmemeye çalıştım. Son olarak sizlere ispanyolcanın temelini öğretmeye odaklandım.

Toplamda 1.5 saatlik görüntü içeriği var. Bu tercihinizi etkilemesin tersine ne kadar kısa müddette işin özünü öğreneceğinizi düşünün.

Birtakım derslerde “Yeni Başlayanlar için Temel İspanyolca” yapıtından kısımlara direkt ulaşabileceksiniz. Büyük fırsat !

İnternette çeşitli alıştırmaların olduğu web sitelerini bu kurs yardımıyla keşfedeceksiniz. Alıştırmaları çözdükçe bu işin keyfine varacaksınız.

Burada A-1 düzeyinde Temel ispanyolca öğreneceksiniz. Gördüğünüz üzere “Sizlere ispanyolcayı öğreteceğim” diyerek argümanlı cümleler kurmuyorum. Argümanlı olduğum tek mevzu Temel ispanyolcayı öğretmek.