Sinan Engin’den Sergen Yalçın, Fatih Terim ve Batshuayi Açıklaması

BooM

New member
AJANSSPOR-HABER

Spor yorumcusu Sinan Engin, A Spor’da Deniz Satar’ın sunduğu ‘Yaşasın Hafta Sonu’ programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

“En başarılı teknik yönetici Montella

Engin, “En başarılı teknik yönetici şu an Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Montella. Orada bir de teknik yöneticinin hocası var: Murat Sancak. Murat Lider hepimizden âlâ biliyor futbolu.

“Batshuayi makûs futbolcu asla değil”

Batshuayi makûs futbolcu asla değil. Tek bahtı üsttekiyle ortası hayli düzgün değil. Attığının 5 mislisini kaçırdı. Bu sene 20’nin altında atarsa; ‘sen makûs futbolcusun’ diyeceğim. Bu şanssızlık her sene devam etmez.

“Sergen Yalçın’a hayli teklif geldi”

Sergen Yalçın’a epey teklif geldi, kabul etmedi. Beklediği bir yer var. Bekliyoruz. Beşiktaş’ı kastetmiyorum. Aklınıza Hull City falan gelmiş olabilir. Tahminen o da olabilir lakin öteki bir yer.

“Fatih Terim’e büyük kazık atıldığını düşünüyorum”

Fatih hocaya geçen sene yapılanlar beni fazlaca üzdü. Geçen sene Fatih Terim’e büyük kazık atıldığını düşünüyorum.

İnşallah Fatih Terim döner. Hoca biraz dinlensin, 1-2 yılı daha var. Fatih hoca Türk futbolunda olmalı” dedi.

Sergen Yalçın’ın ismi ulusal kadroyla anılmıştı

Bilindiği üzere, teknik yönetici Sergen Yalçın’ın ismi geçtiğimiz günlerde A Ulusal Kadro ile anılmıştı.