Açılış Günü, Yankees’e hayal kuracak çok şey veriyor

YodaUsta

Global Mod
Global Mod
Bir top oyununa giriş, itirazın bir parçası olan hiçbir vaatte bulunmadan gelir. Dikkate alınması gereken inceleme yok, kaçınılması gereken spoiler yok. Umutlarınızı ve beklentilerinizi getirin ve gerçeğe uyup uymadıklarını görün.

Bunu yaptıklarında, Perşembe günü Yankee Stadyumu’nda olduğu gibi harika bir öğleden sonra geçireceksiniz, burada her şey tam olarak ortaya çıkıyor – gökyüzünde bir bulut veya gişe skorunda bir kusur yok. En iyi smaçör Homer sezonun ilk vuruşunda. En iyi atıcı, açılış günü grevlerinde takım rekorunu kırdı. Çaylak kısa stoper bir üssü çalar, bir çift döndürür ve birinci ligdeki ilk maçında neşe saçar.

Yankees’in San Francisco Giants’ı 5-0 yendiği maçta çok az gerilim vardı ki bu da bir o kadar iyiydi. Dramayı Ekim ayına saklayın. Açılış günü hayalperestler içindir. Teorik olarak, mükemmel sezon hala mümkün.

Yankees menajeri Aaron Boone Perşembe sabahı “Etrafınıza bakın ve bugünün ne anlama geldiğini kucaklayın: şampiyonluk arayışının başlangıcı” dedi. “Her takım sezona bu umut duygusuyla giriyor.”

Yankees için, hiçbir şey umudu, takım kaptanı olarak ilk normal sezonunda orta saha çitlerinin üzerinden şut atan Aaron Judge’dan daha iyi özetleyemez.

Yeni MLB kuralları hakkında bilmeniz gerekenler

7 haritadan 1.

saha saati. En büyük değişiklik, bir saha saatinin oluşturulmasıdır. Atıcıların hareketlerine boş üslerle başlamak için 15 saniyesi ve bir koşucu ile 20 saniyesi vardır. Eğer yapmazlarsa, bir topla puanlanacaklar. Sekiz saniye işaretinde kutuda olmayan vuruculara bir vuruş verilir.

Daha fazla oyun temposu değişir. Bir sürahi, iki ayrılma hakkına sahiptir, örneğin B. plaka görünümüne göre sınırlı bir koparma girişimi veya bir atlama. Üçüncüsü bir bara götürür. Normal sezon maçlarında, vurucular arasında 30 saniyelik bir saat ve 2 dakikalık, 15 saniyelik vuruş dinlenmesi vardır.

Defans değiştirme yasağı. Atıcı hareketine başladığında dört iç saha oyuncusunun da her iki ayağı da saha içi toprakta veya çimde olmalıdır ve her takımın ikinci üssün her iki tarafında iki saha oyuncusu olmalıdır. Bir sakatlık topla sonuçlanır veya vuruş yapan taraf oyunu durdurabilir.

Daha büyük tabanlar. İlk üs çarpışmalarını azaltmak ve daha fazla saha içi vuruşu ve çalınan üsleri teşvik etmek amacıyla, üç üs de 15 inç kareden 18 inç kareye çıkarıldı. Bu, birinci ve ikinci tabanlar ile ikinci ve üçüncü tabanlar arasındaki mesafeyi 4,5 inç azaltır.

Neden bu değişiklikleri yapıyorsunuz? Beyzbol, yeterince aksiyon olmadan uzun oyunlar oynadığı için eleştirildi. 2021’de ortalama bir oyun 3 saat 11 dakika rekor kırdı – 1985 ortalaması 2 saat 44 dakikaydı. Oyun başına vuruşlar tarihi düşük seviyelere yakınken, grevler tüm zamanların en yüksek seviyesindeydi.

Yeni kurallar işe yarıyor mu? MLB, küçüklerde saha saati kullanmanın ortalama oyunu 25 dakika azalttığını buldu. Genel olarak lig, vuruş ortalamalarında hafif bir artış, çalınan üs denemelerinde daha büyük bir artış, yaralanmalarda dikkate değer bir düşüş ve grevlerde daha küçük bir düşüş gördü.

Yargıç, tabii ki, dokuz yıllığına ve 360 milyon dolara Yankees’e döndüğünde memleketi Giants’ı özgürce geri çevirdiğinde kaptanlığı aldı. Yargıç, ilk atışın sonunda San Francisco’nun ası, yer topu uzmanı Logan Webb ile karşılaştı ve ardından 422 fitlik bir platini Monument Park’a kadar kovaladı.

Yargıç, “Gerçekten sadece bir adım atmaya ve onu havaya uçurmaya çalışıyordum,” dedi. “Bunun olmasını beklemiyordum.”

Boone inanamıyordu. “Gerçekten mi?” sığınaktaki yargıca sordu ve yargıç sadece gülümsedi. Geçen sezon 62 sayı atarak yeni bir Amerikan Ligi rekoru kırdı. O yapıyor.

Ayrıca, Yankees’in başlangıç oyuncusu Gerrit Cole da yaptığını yaptı. Cole, geçen yıl Ron Guidry’nin tek sezonluk takım galibiyet işaretini kırdı – 257, ana liglerde en yüksek sayı – ve Perşembe günü daha az bilinen bir atıcı rekorunu aştı: açılış gününde en çok gol atma sayısı 11’di.

“Kim tuttu?” diye sordu Cole daha sonra, cevabın 1991’de dokuzda Tim Leary olduğunu çok iyi biliyordu. “Bir Bruin!”

Cole, favori takımı olan ve onu 2008’de bir California lisesinde ilk tur draft seçimleri yapan Yankees ile sözleşme imzalamak yerine UCLA’ya katıldı. On bir yıl sonra, Yankees ilk turda başka bir taraftar seçti, ancak bu sefer onu imzaladılar: Vanderbilt’i çocukken sevdiği takıma katılması için geri çeviren Anthony Volpe.

Manhattan’da ve daha sonra Watchung, NJ’de büyüyen Volpe, 8 yaşındayken takımın 2009 şampiyonluk geçit törenini yakından görmek için kalabalığın arasından geçen ömür boyu bir Yankees hayranıydı. Bu ay bir kaplıca antrenman seansıyla stoper işini kazandı ve sağ tribünde taraftarlardan ilk vuruş selamını almaya hazırdı.

“Onunla biraz dalga geçmeye başladım, ‘Dostum, senin büyük bir Yankees hayranı olduğunu biliyorum, ama oradaki Bleacher Creatures için özel bir şeyin olmalı – New York Yankees için stoper sensin’ dedim.” Hakim dedi. “Birkaç fikir ortaya attı, bu yüzden hangisini seçeceğini bilmiyordum. Bence hayranlar bundan oldukça iyi bir kükreme aldı.”

Volpe, geçen sonbaharda Judge’ın playoffları sırasında televizyonda gördüğü bir hamleye, Yargıç formasının üzerindeki logoyu öptüğünde karar verdi. Taraftarlar Perşembe günü onun adını zikrederken, Volpe de aynısını yaptı ve ardından eldivenini sağ sahaya kaldırdı.

Kayıttaki ilk görünümü hayranları neşelendirdi. Her ne kadar istekli olsa da Volpe, Webb’e disiplinli bir yaklaşım benimsedi, belirli bir atış aradı ve diğer her şeye meydan okudu.

Volpe, “Ona yumruk atmamaya çalıştım ama sahanın nereden başlamasını istediğimi biliyordum,” dedi. “Onu orada göremeyince götürmeye çalıştım. Köşedeki tüm o atışları, en azından atıcıyı vermeye çalışacağım.”

Volpe tam bir sayım yürüyüşüne çıktı ve ardından 2023 için yeni pizza kutusu büyüklüğündeki üslere güvenli bir şekilde girerek ikinci sırada çaldı. ebeveynleri ön sıradan izliyor.

Nisan ayında 22 yaşına girecek olan Volpe, “Muhtemelen tüm hayatımın en eğlenceli günüydü” dedi. “Tüm maç öncesi kutlamalar, muhtemelen bütün gün tüylerim diken diken oldu.”

Volpe bahar antrenmanında 77 numarayı giydi ancak takıma alındıktan sonra 11 numaraya geçti, hatta onu giyen son oyuncu olan uzun süredir dış saha oyuncusu olan Brett Gardner’a desteği için seslendi. Gardner, 2009 şampiyonları için bir çaylaktı ve 14 yılını ince çizgilerle geçirdi.

Volpe, “Kulüp binası üzerindeki etkisi bugüne kadar çok büyük,” dedi.

Volpe beşinci vuruşta üçüncü oldu ve yedinci vuruşta elendi. İlk vuruşu daha sonra gelir. Şimdilik, resmi bir birinci lig oyuncusu, namağlup bir Yankee, Yargıç, Cole ve diğerleriyle takım arkadaşı olmak, açılış gününün küçük bir evreni olmak yeterliydi: her şey yeni ve her şey mümkün.

Cole, “Sizi kariyerinizin yükseldiği güzel bir ana geri götürüyor ve bu sadece biraz bulaşıcı bir enerjiye sahip” dedi. “Demek istediğim, kimsenin yüzünü güldürmemek elde değil.”